El preboda com a invitació de boda: Mireia i Vicenç

En aquest post podreu veure tot el reportatge de preboda sencer que vàrem fer amb el Vicenç i la Mirea a Prades (Tarragona).

Hem de reconèixer que amb aquesta parella ens venia molt de gust fugir de Tarragona ciutat i buscar, com va fer amb el Pau i la Txell, un espai diferent. Ells ens van donar la solució i ens van proposar fer vídeo i foto a Prades.

En cap moment vam dubtar que era una bona elecció.

Com sempre diem, el més important és que el lloc aporti alguna cosa a la història que volem explicar. No cal que siguin fets, només cal que els nuvis es sentin com a casa.

Preboda a Prades

Així que un dia entre setmana, després dels dies de neu vam pujar a Prades per passar una bona estona, parlar sobre la boda i fer un bon cafè. La tarda començava d’allò més bé!

Després, com sempre, només calia deixar-nos emportar i comportar-nos com ens agrada, quatre amics que passen una bona estona. Aquest cop a Prades.

Així que ens vam deixar emportar amb ells, que ens van portar a un llac de Prades i a la Roca Foradada, un espai fantàstic per fer vídeo i foto.

I sense adonar-nos compte, com sempre passa quan estàs a gust, ja teníem tot el material bo!

Però quedava l’última part i vam fer-lo al Càmping de Prades amb una copa de vi del Mas Vicenç. La combinació perfecte, per una tarda d’ensomni.

El Preboda com a invitació de boda

La Mireia i el Vicenç han triat una molt bona opció d’invitació de boda, utilitzar el vídeo de preboda.

Després de rumiar-ho, vam decidir, parlar. Parlar del seu dia, però no de les flors, del càtering o de la cerimònia. Sinó de la seva gent, de com s’imaginaven la rebuda de la gent, de com seria cada regal i de què significaven per ells.

I així, que només calia que parlessin. Amagar la gravadura i fixar la càmera. I un cop més, com ens agrada, que siguin ells mateixos.

I que el vídeo sigui protagonista ens encanta. Què et sembla la idea del preboda com a invitació de boda?

Aquest cop, com sempre, ens acompanyava el nostre amic i fotògraf Juanjo Gago.

invitació de boda
invitació de boda
invitació de boda
invitació de boda
invitació de boda
invitació de boda

Lovely Comments

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

Vídeo de boda a Valènciavídeo de boda únic