Reportatge de boda al Fortí del Rourell: Vicenç i Mireia

Vam tenir el gust de realitzar el preboda entre el Vicenç i la Mireia, on vam poder comprovar que la connexió entre ells era espectacular. Així que ja sabíem que no seria molt difícil poder aconseguir un molt bon reportatge de boda.
Ho teníem tot, una parella encantadora i única i una localització amb molt d’encant.

Ara és el vostre torn de jutjar, aquí us deixem amb el reportatge de boda al Fortí del Rourell d’una parella espectacular.

Preparatius de la parella

El Vicenç es va canviar a casa dels seus pares, a Mas Vicenç. On treballa constantment per un somni com és el seu celler familiar.
Rodejat dels seus i d’un ambient envejable, es preparava pel que seria un grandíssim dia.
La Mireia es va canviar a casa que tenen en comú, on estava acompanyada dels seus pares i el seu germà. Allà ens esperava amb un vestit preciós, amb un somriure d’orella a orella i guapíssima.
El Xavi, el germà del nuvi, va ser l’encarregat de recitar el verset, i per sorpresa de tots de memòria! Poques vegades podem viure un moment així.
Com a bon amant del vi, va crear un discurs on comparava el vi amb la relació que tenien el Vicenç i la Mireia, preciós a la part que molt original.

Cerimònia i banquet

La cerimònia es va realitzar al Fortí del Rourell i va estar acompanyada per la música en directe de la Maria Jacobs.
Mentre de fons ja sonava la música i tothom estava preparat per rebre la parella, tots dos van arribar en carro, una imatge preciosa que encara avui ens fica la pell de gallina. L’emoció del Vicenç al veure la seva futura esposa entrant només es pot descriure amb imatges, amb paraules és impossible.
Una cerimònia super emotiva, on cada persona que va parlar va explicar com eren d’especials els nuvis i el molt que significaven per cadascú d’ells.
Sense cap dubte podem dir que tothom voldria tenir una colla d’amics tan increïble com aquesta.

Després de les emocions, les llàgrimes i les abraçades tocava gaudir i ballar al màxim, i així va ser. Després d’una sessió espectacular per dins del Fortí del Rourell tocava l’aperitiu, fet per El Patio, a l’interior del Fortí a l’aire lliure, una passada!
Era el moment del vi, personalitzat per l’ocasió per Mas Vicenç, i del menjar!
A partir d’aquest moment, tot va ser una autèntica festa! Un no parar de rialles i de bons moments, era impossible treure algú seriós! Tothom rient! Que bé!

Dins la sala la festa va continuar amb cada entrega, a cada brindis i a cada sorpresa, tothom aixecava els mocadors, era tota una festa!

I el moment culminant va ser el ball nupcial, primer tranquil i romàntic i després, acompanyat dels amics de salsa, on ens van regalar una espectacular coreografia!
Sense paraules, volem més balls nupcials així!

Una boda que ens ha marcat i ens ha deixat un record inesborrable, uns nuvis que es van convertir en amics i un reportatge de boda al Fortí del Rourell màgic.

Gràcies a tots els convidats i, sobretot, als nuvis per fer-ho possible. Que el que ha unit Tinder no ho pugui separar ningú!

Del reportatge fotogràfic es va encarregar, com sempre, el nostre estimat Juanjo Gago i la increïble Ana Salas!. Gràcies nois! Sempre és un plaer treballar amb vosaltres!

Seguim sumant moments i bodes!

Reportetatge de boda al Fortí del Rourell
Reportetatge de boda al Fortí del Rourell

Lovely Comments

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

vídeo de boda a BèlgicaVídeo y foto de boda en Tarragona