Reportatge de vídeo: el preboda de l’Ivan i l’Arantxa

L’Arantxa i l’Ivan són d’aquelles parelles que ens emocionen, d’aquelles que ens fan sentir còmodes i que ens fiquen la feina fàcil des de l’inici. Segurament, és de les parelles perfectes per fer un reportatge de vídeo.

La primera conversa

És la primera toma de contacte i la més important, on el que més ens importa és saber més d’ells. Que tenen en comú, com es van conèixer i, sobretot, quina és la seva història. A partir d’aquest instant ja tenim els elements essencials per realitzar un bon reportatge de vídeo.

I no cal omplir documents, només cal parlar i tenir un cafè (o cervesa) davant per deixar-nos emportar. Perquè al final per aconseguir transmetre, necessitem saber-ho tot i fixar-nos en com expliquen cada cosa.

Després d’això, només queda ficar data i hora. És hora de fer el preboda.

El preboda

I arriba un dels moments més importants en una boda per nosaltres i no és com es canvien, ni l’arribada de la núvia, ni ell ball. És el preboda, la primera part de la història que volem explicar. I amb l’Arantxa i l’Ivan era molt fàcil, només calia que es deixessin emportar, que fossin ells.

Així vam saber més d’ells. Com per exemple que l’Ivan és un gran cuiner, que sigui l’hora que sigui, quan arribi va directe als fogons de casa; o que l’Arantxa respira amor cap a ell de totes les maneres possibles. En definitiva, són una parella perfecte.

Però haurem d’esperar al 22 de setembre de 2018 per gaudir al màxim d’ells i del seu casament a Mas Passamaner. Tot l’equip d’Olalife està ansiós perquè arribi el gran dia, i així poder captar tot el que passi i explicar el millor possible la història de l’Arantxa i l’Ivan. De ben segur que serà un reportatge de vídeo molt intens.

Aquest reportatge de vídeo mai seria igual sense el nostre estimat amic Juanjo Gago.

Lovely Comments

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

Vídeo de boda a TortosaVídeo de boda a València