Reportatge de vídeo únic: Rosa + Víctor

Un 3 de març de 2018 la Rosa i el Víctor es van casar a Castell Tallat rodejats de tots els seus amics i familiars, en una cerimònia intima i on la jaqueta no estava de més. D’entrada, per nosaltres, va ser una data diferent. Poder fer el vídeo i les fotos d’una boda a l’hivern no es fa sempre i ens agafàvem aquest dia amb molta il·lusió.

A més, no era un reportatge normal. És un reportatge de vídeo únic.

Des del primer moment, la Rosa i el Víctor ens van fer saber que no volien una boda típica i tindre l’obligació de seguir una sèrie de protocols en el que no creien. Ells volien veure’s abans; volien compartir habitació i volien escoltar tot el que és digues a les habitacions, tant quan es canviava un o l’altre.

Això ens permetia un reportatge únic. On tindrem al nostre abast una sèrie de detalls que mai ens trobem i que ens permetrien construir una història única, com ho són ells.

Preparatius dels nuvis 

Quan vam arribar tot l’equip d’Olalife al Fèlix Hotel ens esperava el Víctor en una suite espectacular, un pèl nerviós però amb moltes ganes de començar a canviar-se. El vam ajudar a penjar el seu vestuari i de la Rosa, que també el portava ell. Primera sorpresa! Teníem en una mateixa imatge els dos vestuaris. Una foto o vídeo únic.

Acompanyat del seu pare i dels seus dos germans va començar a canviar-se, de fons sempre el vestit de la Rosa. Donava la sensació que tots dos estaven allà.

Després, una vegada ell ja estava llest, va arribar la Rosa. Va entrar amb tota la naturalitat del món, després d’11 anys era el més normal. Un petó espectacular i ja li tocava a ella preparar-se. Segona sorpresa! Ell la va ajudar a fer-ho.

Un vestit preciós, amb una jaqueta vermella, que ella mateixa es va fer, que li donava un toc preciós. Semblava un compte de fades.

Ens vam proposar fer un reportatge de vídeo únic i, de moment, ho estàvem aconseguint.

Una vegada estava llesta, va arribar el moment del verset. El germà d’ella i d’ell es van apropar a la Rosa amb el ram i li van dedicar unes grans paraules, davant l’atenta mirada del nuvi.

Cerimònia i banquet a Castell Tallat

Feia un dia solejat i la temperatura, per ser principis de març, era boníssima. Llàstima del vent, que no va eclipsar un dia tal especial.

La següent sorpresa va ser les entrades a la cerimònia. Ella davant, acompanyada del seu germà i amb la seva jaqueta feta a mida, que no podíem deixar de mirar, preciosa. Seguidament, va entrar el Víctor, acompanyat del seu germà bessó, entre riure i gestos de complicitat, tots dos van arribar a l’altar.

Vam tindre el plaer de viure una cerimònia íntima i plena d’emocions, recordant als que no hi eren i als que hi són. Encara, només recordar-ho, se’ns posa la pell de gallina.

Després va arribar el moment de gaudir de cada instant, de cada regal i somriure amb els de sempre, amb la família i els amics.

Reportatge de vídeo únic

La Rosa i el Víctor ens van regalar el primer reportatge de la temporada, un reportatge de vídeo únic, en ple hivern.

Per poder fer aquests reportatges de vídeo únics sempre és d’agrair treballar amb el nostre company, amic i fotògraf Juanjo Gago.

boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
Reportatge de vídeo únic
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern

Lovely Comments

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

invitació de bodavídeo de boda a l'Embolic