Rosa i Victor


Som així

BODA D’HIVERN A CASTELL TALLAT: ROSA + VÍCTOR

Fer una boda d’hivern sempre és diferent. El sol cau abans, la jaqueta sempre va bé i al nuvi no li sobra l’americana. A més, durant la sessió sempre has de cuidar de la núvia pel fred!

Des del primer moment ja vam veure que no volien la boda típica i que segons quins protocols no els interessava. Tenien clar que era el seu dia i que feia molt de temps que somiaven en com seria. Ella no entraria després d’ell; es volien veure abans i ell volia escoltar cada paraula que es deia a l’habitació.

Aquesta combinació ens va permetre captar instants preciosos; com veure els dos vestuaris junts, l’arribada a l’habitació d’ella quan encara estava el nuvi; veure com ella l’esperava a l’altar. Mil detalls que van enriquir moltíssim el seu dia.

I en veritat, tenien molta raó. Després d’11 anys perquè evitar-se? Perquè dependre de protocols en els quals no creus? Al cap i a la fi, una boda ha de ser el que la parella vol i no el que volen la resta.

Es van canviar a Fèlix Hotel a la mateixa habitació i van celebrar la cerimònia a Castell Tallat amb Casa Fèlix. Això ens feia sentir més còmodes del normal, un espai que coneixem a la perfecció i un càtering que ens ho fica molt fàcil sempre.

Per nosaltres tota la combinació de factors era perfecte. Moments i reaccions diferents per explicar una història única per una parella que des del primer instant ens ho va ficar molt fàcil.

Perquè la Rosa i el Víctor, són un. Són així. La primera boda d’hivern, una boda que mai oblidarem.

I no ens volem oblidar del nostre company i amic, gràcies per tot Juanjo! Sense ell no seria el mateix!

boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
boda d'hivern
Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

Vídeo de boda únic i especial a l'Orangerievídeo de boda a l'Embolic