Gustavo + Lidia


Home

SAME DAY EDIT DE BODA: GUSTAVO I LIDIA

Fer un Same day edit de boda no és gens fàcil. La pressió del temps i de no tenir marge d’error, porta el same day edit a un muntatge de risc.

Però sempre és un plaer fer-lo i més si davant tens a Gustavo i Lidia, que van confiar en nosaltres des del primer moment i van dipositar fe cega en nosaltres. Així que primer de tot. Gràcies, mil gràcies per fer-ho tan fàcil!

Quan tinguem el trailer llest podreu veure molt més d’ells, però de moment us podem avançar alguna cosa mentre us presentem el Same dayedit de boda de Gustavo i Lidia. Ell es va canviar a casa dels seus pares, a Reus, ella a la suite que ofereix Orangerie de Clos Barenys.

A l’habitació amb la Lídia vam tenir el plaer de coincidir, una vegada més, amb la maquilladora Vanesa Alvarez. I com sempre, un treball impecable!

La cerimònia i la resta del dia va ser, també, en Orangerie, la nostra segona casa. La pluja ens va privar de poder gaudir de la cerimònia en l’exterior, però així i tot va ser un luxe!

El mal temps va voler ser el protagonista d’aquest gran dia, però no va anar així. Els protagonistes van ser ells, Gustavo i Lidia, que davant diferents adversitats no van deixar de somriure ni de gaudir del seu gran dia. Maquíssims, com sempre, es donaven el sí que vull amb tots els seus davant un decoració floral espectacular de GoFloral.

Després de la sessió i amb l’inici de l’aperitiu va començar el repte, muntar el same day edit. Així que cascos i a muntar, entre pla i pla intercalar algun macarró i a continuar muntant.

Per a després del pastís poder ensenyar a tots els convidats i els nuvis el que fa unes hores havien viscut. Tornar a recordar-los que era un dia màgic i que estaven vivint un dels dies més bonics de les vides de Gustavo i Lidia.

El millor, és que nosaltres també estàvem en aquest gran dia. Aquesta és la millor recompensa.

En aquest gran dia ens van acompanyar com a fotògrafs, Jon TC i Gerard Reyes. Entre amics tot és més fàcil!

Esperem que us agradi el Same day edit de boda que hem preparat!

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar