Samuel i Aroa


I fins ara

VÍDEO DE BODA A VALÈNCIA: L’AROA I EL SAMUEL ES CASEN

Un 23 de setembre de 2017 vam tindre el plaer de fer el vídeo de boda a València de l’Aroa i el Samuel, i així va ser. El dia abans vam agafar els cotxes i directes cap a Alcàcer on la parella ens esperava. I només arribar va començar la festa amb un aperitiu per als convidats més pròxims a ells. La boda va començar aquella tarda i va durar fins altes hores de l’endemà.

Però tot això no seria possible sense la confiança del nostre amic i fotògraf Jon TC, que des del primer moment van confiar en nosaltres per fer aquest vídeo de boda a València.

I és que tots els factors estaven a favor perquè tinguéssim davant nostre una boda espectacular. Una parella encantadora, que des del primer moment ens van fer sentir molt bé; un dia magnífic; un espai inmillorable a Huerto Barral (València) i una companyia perfecte, perquè treballar amb el Jon TC i el Gerard és molt fàcil.

Us convidem a veure més del Jon TC i de la seva feina a la seva web!

Només havíem de deixar-nos anar, ser nosaltres mateixos i fer el que més ens agrada. Captar moments i explicar històries. Mostrar als nuvis tal com són.

Aquest és el vídeo de boda a València de l’Aroa i el Samuel. Aquesta és la història d’una parella única.

Tampoc ens podem oblidar de l’Aleix, de UAV Drone, que ens va donar aquest punt de vista diferent. Que només un drone pot donar-te. El punt de vista d’un ocell, que a un lloc com Huerto Barral encara aporta més a la història, imatges així et donen la vida!

Gràcies per fer- ho tan fàcil.

I fins ara,

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

vídeo de boda a mas boronatVídeo de boda únic i especial a l'Orangerie