Mireya i Diego


Tomates y aguacates valientes

VÍDEO DE BODA DIFERENT: DIEGO + MIREYA

Des del primer moment, quan la Mireya i el Diego van vindre a l’estudi a veure’ns, vam veure que podíem connectar molt fàcilment i fer un vídeo de boda diferent. Una parella encantadora, senzilla i que tenia molta il·lusió ficada en el que estaven organitzant. Vam començar amb la idea de fer una paella amb els amics però van acabant fent una boda espectacular.

Es van casar el dia 7 de juliol de 2018 a l’Embolic, a l’Albiol (Tarragona), un espai espectacular amb una gent encantadora, que també ens van fer sentir com a casa! (Esperem tornar ben aviat!). En els pins es van donar el “si vull” en una cerimònia que tenien molt poc controlada. El germà de la núvia es va encarregar de tot, i deu ni do com s’ho va treballar!

Després, només calia passar-s’ho bé i ser un més de la boda i de la manera que ens feien sentir era molt fàcil. Vam tindre de fons, fins i tot, el concurs de focs de Tarragona! Semblava fet que estiguis pensat i tot!

Va ser una boda natural i espontània; on el somriure i les emocions eren les protagonistes, així que només calia ser-hi al costat per captar-ho tot.

I per acabar un dia únic, vam poder viure, segurament, el millor ball de tota la temporada de bodes. Un ball diferent i espectacular, que podeu veure al reportatge sencer. Ens van deixar amb la boca oberta: començant per música clàssica, passant per bachata i acabant amb Bruno Mars. Sense paraules!

Gràcies també a l’Elena Gavaldà per recomanar-nos! Sempre és un plaer treballar amb tu!

Us desitgem el millor en aquesta nova etapa!

Perquè al final, “es una història de valientesde aguacates y tomates valientes!”.

PD: Hem de reconèixer que vam acabar la nit provant les creppes que van posar!

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

vídeo de boda únic