Sandra i Juanjo


Tremenda casualitat, la de las “S” y las “J”

VÍDEO DE BODA EMOTIU A L’ORANGERIE: SANDRA I JUANJO

El 12 d’octubre vam tenir el plaer de poder grabar una de les bodes més importants per nosaltres de la temporada, la dels nostres grans amics Juanjo i Sandra. Finalment es casaven i nosaltres erem els encarregats de viure aquell meravellós moment amb ells i de deixar-ho enregistrat per tota la vida. L’objectiu era clar; un vídeo de boda emotiu a l’Orangerie.

Totes les bodes ens emocionen, però aquesta molt més. Des del primer moment que vam veure la Sandra vam sentir que el dia aniria rodó. El seu somriure era màgic. La seva felicitat no es podia explicar amb paraules, per aquest motiu esperem poder mostrar-ho en imatges.

I que dir d’ell, el nostre company de mil batalles que aquell dia deixava d’estar al nostre costat disparan, a estar a l’altre banda, la del nuvi. No canviava res perquè seguia sent igual de meticulós i igual d’exigent. Sempre és un plaer veure els nervis previs a la cerimònia a casa dels nuvis, però estar amb ell en aquell moment no té preu.

L’exigència era màxima; de fet sempre ho és. Però aquell dia tenia un plus; perquè no havíen vist res del preboda ni de la “pedida”, ho veurien aquell mateix dia. Per això també us presentem el seu preboda, amb pedida inclosa, i amb imatges del mateix dia. Un híbrid únic per una parella única.

Volem agrair un cop més al Juanjo i a la Sandra la confiança cega que van tenir en tot moment en nosaltres. I per demostrar-nos una vegada més que no només som companys de feina, sinó que som més que amics.

Esperem que aquest vídeo de boda emotiu a l’Orangerie us agradi i emocioni tant com a nosaltres.

Contáctanos

¡Pregúntanos lo que quieras! Te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

vídeo de boda a Mas PassamanerReportatge de boda a Barcelona