Oriol i Anna


Només amb tu.

VÍDEO DE BODA EMOTIU: ORIOL + ANNA

El dia 8 de juny vam tindre el gran plaer de poder realitzar un vídeo de boda emotiu. Més del que ens esperàvem. Un dia on tots eren importants, el que hi eren i els que ja no. Gràcies per deixar-nos compartir aquest dia amb vosaltres Oriol i Anna. Sense cap dubte, un vídeo de boda emotiu.

Només arribar a casa dels pares de cadascú, per captar els moments previs a la cerimònia, ja vam veure la naturalitat que desprenien. Vam poder espectadors dels d’aquells nervis previs al gran dia, al gran moment. Era el seu dia i el del petit Marc. Un protagonista que ens va donar moments molt especials.

La cerimònia es feia a un lloc espectacular com l’Orangerie de Clos Barenys, on ja ens sentim com a casa. Després d’una cerimonia on casi ningú va poder aguantar la llagrimeta, venia la festa. Si, una festa amb totes les lletres. Perquè no hi ha res millor que compartir un dia així amb els teus, els que mai et deixen sol i et dibuixen un somriure a cada instant. Ells també ens ho van ficar molt fàcil, de tot cor, gràcies!

Cada entrega era una festa i, a la vegada, una petita festa. Les abraçades, petons i balls anaven de la mà. I per nosaltres és un regal, saber que a cada imatge tindràs un somriure o un petó, així és molt fàcil fer un vídeo de boda emotiu. De fet, surt sol, només has d’estar allà observant amb el dit al REC.

I després del ball i de començar la barra lliure començaven dos coses que ens encanten! Olalife TV, plantava trípode per preguntar als convidats cosetes i al mateix moment el Fotolife començava a treure fum!

En definitiva, volem més bodes així! Gràcies Oriol i Anna!

I un dia més, gràcies Juanjo per l’ajuda i la confiança!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

Vídeo de boda a Valènciavídeo de boda únic