Joan i Miriam


En un post-it

VÍDEO DE BODA A MAS BORONAT: EN UN POST-IT

El vídeo de boda a Mas Boronat, del Joan i la Miriam, és un dels que guardarem amb especial carinyo. Per com va anar el dia, però sobretot per com són aquests nuvis.

Mas Boronat és un espai super polivalent que ens va permetre captar imatges difícil d’igualar a altres llocs. Tant la cerimònia com el banquet va ser exterior, amb unes bombetes que pintaven les cares amb una mica de llum. Un to càlid que donava més calor a una boda plena d’emocions.

La connexió amb els nuvis va ser total ja des del preboda, i el dia de l’enllaç es va notar. Una mirada era suficient per saber si tot anava bé i ells ens van ajudar moltíssim en aconseguir el millor vídeo possible.

Química perfecta, uns nuvis disposats a gaudir del seu dia i treballant colze a colze amb Kepa Fuentes, tot un referent en el món de la fotografia de boda. Amb aquests ingredients, la recepta només podia sortir bé.

Les hores ens van passar volant, perquè el Joan i la Miriam van organitzar una festa on era impossible no passar-s’ho bé. Tothom ballava, tothom reia i, estem segur, de que tothom recordarà aquesta boda.

Tot i que és difícil, en el vídeo hem intentat reflectir totes les emocions que vam viure aquell dia. Que no van ser poques des de la cerimònia fins a l’últim regals dels amics als nuvis.

Passaràn les bodes i els anys i ens serà molt díficil oblidar-nos d’un dia així, perquè vam gaudir com enanos d’aquesta boda.

Joan i Miriam, gràcies per tot! Tornaríem a repetir demà mateix, tot l’equip d’Olalife està molt agraït!

I per cert, gràcies per les cerveses artenes! Estàn boníssimes!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i prem "Enter" per cercar

vídeo de boda completo en l'OrangerieVídeo de boda a València